Ünal Araba Kiralama Ankara

Ünal Araba Kiralama Ankara

Araba Kiralama Ankara UNAL

Unallar Filo Kiralama olarak şirketimizden kiraladığınız araçlara tüm SHELL istasyonlarında yakıt anında indirimli. Yakıt alırken kiraladığınız araçla beraber size  vereceğimiz indirim kartını SHELL istasyonunda göstermeniz indirim için yeterli. Aldığınız yakıt miktarından anında indirimli tutarı ödersiniz.

Araba Kiralama Şirketi Ankara , Shell Türkiye aracı kurumu ile Unal Filo Şirketi Ltd . Şti ile  arasındaki bu anlaşma ile filomuzdaki tüm kiralanan  araçların yakıttan indirim alması plaka bazlı sağlanmış olup , bu sayede araçlarımızın iyi yakıt almasını ve müşteriler açısından tercih sebebi olmak amaçlanmıştır. 

Bu sistem sayesinde ;

1 - Müşterilerimiz maddi kazanç sağlar.

2 - Kiralanan araç  iyi yakıt alarak  araçlar daha iyi performans sağlar.

Ankara da araba kiralama konusunda indirimli yakıt ÜNALLAR FİLO KİRALAMA da.

İlginizi Çekebilir
  • Oto Kiralama Ankara Havalimanı
    Ankara da oto kiralama hizmeti sunan kurumsal araç kiralama şirketi.
  • Ankara Araç Kiralama
    Ankara Araç Kiralama da UYGUN FİYAT GARANTİSİ ; kiralama fiyatlarını düzenli olarak takip ederek gerekli analizler sonucu en uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyor. Karşılaştırmalı analizlerde kiralık araçlar markalarını ve kiralama süresine göre fiya...
  • Ankara Minibüs Kiralama
    Ankara Ünal minibüs kiralama 8+1 kişilik WV Caravella kiralık minibüsler , Mercedes minibüs kiralama ,17 kişilik sürücülü kiralık minibüs ve daha birçok markada yeni model araçlarla Ankara da kiralık minibüs hizmeti vermekteyiz.
  • Kiralık Oto Ankara Rent a Car
    FULL KİRALIK OTO KASKOLU Araçlar , Ankara Ünal Oto Kiralama bünyesindeki tüm kiralık araçlar Türkiye nin önde gelen sigorta şirketleri güvencesi altında Full RENT A CAR kaskoludur.
  • Yeni Kiralık Araçlar Esenboğa Oto Kiralama
    Ünal Oto Kiralama Ankara kiraya verdiği araçları devamlı yenileyerek müşterilerine her zaman yeni model araç kiralama imkanı sunmaktadır.
Whatsapp Telefon