Uzun Dönem Araç Kiralama Ankara

Uzun Dönem Araç Kiralama Ankara
Ankara Uzun dönem araç kiralama hizmeti operasyonel kiralama 

Son yılların hızlı büyüyen sökterlerden uzun dönem araç kiralama hizmeti aylık kiralama şeklinde ilerlerken sağlamış olduğu avantajlar sayesinde bireysel kiralama müşterileri tarafından da tercih ediliyor. Ticari ya da bireysel olarak doğru ve ekonomik planlama açısından bu hizmeti tercih ediyorlar. Sizde bireysel ya da kurumsal firmanız için uzun dönem otomobil kiralama hizmeti alarak avantajlarından yararlanabilirsiniz

Uzun dönem ticari araç kiralama hizmeti Ankara Unal Rent a car

UNAL filo araç kiralama ile uzun süreli araç kiralayıp kazançlı çıkabilirsiniz.

Gerek bireysel gerekse şirket olarak  uzun dönem araç kiralama hizmetimiz sayesinde araç almak yerine araç kiralayabilirsiniz.  1 ay , 6 ay ve 12 aya kadar uygun fiyatlarla kolayca araç kiralayabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük operasyonel araç kiralama şirketi arasında yer alan şirketimiz şirketlere, kurumlara otomobil , minibüs ve ticari panelvan araç uzun dönem kiralama yapabilmektedir. Şirketimiz uzun dönem filo olarak ticari panelvan araba kiralama da ilk firmalardan biridir. Operasyonel filo uzun dönem kiraladığınız arabaların sigorta, lastik, bakım, hasar, değer kaybı ve yıpranma gibi hiçbir sorunla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları

  • Trafik sigortası ve kasko sigortası ödemek zorunda kalmazsınız.
  • Motorlu taşıtlar vergisi ödemezsiniz.
  • Banka kredisiyle yüksek miktarda faiz ödemezsiniz
  • Bakımlar şirketimize aittir.
  • Lastik değişimi şirketimize aittir.

Uzun dönem araba kiralama hizmetimizle kolay araç kiralayabilirsiniz. Web Sitemiz üzerinden online araç kiralayabilir veya şubelerimizle iletişime geçebilirsiniz..Başvurunuz ortalama 1 saat içerisinde sonuçlanır. Çok kısa sürede evraksız kolay UNAL operasyonel araç kiralama dan uzun dönem kiralama yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
  • Oto Kiralama Ankara Havalimanı
    Ankara da oto kiralama hizmeti sunan kurumsal araç kiralama şirketi.
  • Ankara Araç Kiralama
    Ankara Araç Kiralama da UYGUN FİYAT GARANTİSİ ; kiralama fiyatlarını düzenli olarak takip ederek gerekli analizler sonucu en uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyor. Karşılaştırmalı analizlerde kiralık araçlar markalarını ve kiralama süresine göre fiya...
  • Ankara Minibüs Kiralama
    Ankara Ünal minibüs kiralama 8+1 kişilik WV Caravella kiralık minibüsler , Mercedes minibüs kiralama ,17 kişilik sürücülü kiralık minibüs ve daha birçok markada yeni model araçlarla Ankara da kiralık minibüs hizmeti vermekteyiz.
  • Kiralık Oto Ankara Rent a Car
    FULL KİRALIK OTO KASKOLU Araçlar , Ankara Ünal Oto Kiralama bünyesindeki tüm kiralık araçlar Türkiye nin önde gelen sigorta şirketleri güvencesi altında Full RENT A CAR kaskoludur.
  • Yeni Kiralık Araçlar Esenboğa Oto Kiralama
    Ünal Oto Kiralama Ankara kiraya verdiği araçları devamlı yenileyerek müşterilerine her zaman yeni model araç kiralama imkanı sunmaktadır.
Whatsapp Telefon