Uzun Dönem Araç Kiralama Ankara

Uzun Dönem Araç Kiralama Ankara
Ankara Uzun dönem araç kiralama hizmeti operasyonel kiralama 

Son yılların hızlı büyüyen sökterlerden uzun dönem araç kiralama hizmeti aylık kiralama şeklinde ilerlerken sağlamış olduğu avantajlar sayesinde bireysel kiralama müşterileri tarafından da tercih ediliyor. Ticari ya da bireysel olarak doğru ve ekonomik planlama açısından bu hizmeti tercih ediyorlar. Sizde bireysel ya da kurumsal firmanız için uzun dönem otomobil kiralama hizmeti alarak avantajlarından yararlanabilirsiniz

Uzun dönem ticari araç kiralama hizmeti Ankara Unal Rent a car

UNAL filo araç kiralama ile uzun süreli araç kiralayıp kazançlı çıkabilirsiniz.

Gerek bireysel gerekse şirket olarak  uzun dönem araç kiralama hizmetimiz sayesinde araç almak yerine araç kiralayabilirsiniz.  1 ay , 6 ay ve 12 aya kadar uygun fiyatlarla kolayca araç kiralayabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük operasyonel araç kiralama şirketi arasında yer alan şirketimiz şirketlere, kurumlara otomobil , minibüs ve ticari panelvan araç uzun dönem kiralama yapabilmektedir. Şirketimiz uzun dönem filo olarak ticari panelvan araba kiralama da ilk firmalardan biridir. Operasyonel filo uzun dönem kiraladığınız arabaların sigorta, lastik, bakım, hasar, değer kaybı ve yıpranma gibi hiçbir sorunla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları

  • Trafik sigortası ve kasko sigortası ödemek zorunda kalmazsınız.
  • Motorlu taşıtlar vergisi ödemezsiniz.
  • Banka kredisiyle yüksek miktarda faiz ödemezsiniz
  • Bakımlar şirketimize aittir.
  • Lastik değişimi şirketimize aittir.

Uzun dönem araba kiralama hizmetimizle kolay araç kiralayabilirsiniz. Web Sitemiz üzerinden online araç kiralayabilir veya şubelerimizle iletişime geçebilirsiniz..Başvurunuz ortalama 1 saat içerisinde sonuçlanır. Çok kısa sürede evraksız kolay UNAL operasyonel araç kiralama dan uzun dönem kiralama yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
  • Ankara Araba Kiralama
    24 Saat Yol Yardım , Ünal Ankara Araba Kiralama şirketi Türkiye ' nin her noktasında anlaşmalı servis ve yol yardım hizmeti vermekteyiz. Ünal Rent a car ( Araba Kiralama Ankara )
  • Ünal Araç Kiralama Ankara
    Ünal Araç Kiralama Ankara da filosunda Otomobil , Lüx Otomobil , Minibüs ve Panelvan araçları bulunduran 1996 yılında hizmete başlayan köklü bir Kiralık Oto Şirketidir.
  • Ünal Oto Kiralama Ankara
    ÜNAL Oto Kiralama Ankara olarak ARAÇ FİLOMUZ SON MODEL DİESEL ARAÇLARDAN oluşmaktadır. Periyodik bakımları zamanında ve eksiksiz yapılan, kiralama öncesi detaylı temizliği yapılmış kiralık araçlarla hizmet vermekteyiz..
  • Panelvan Kamyonet Kiralama Ankara
    Panelvan Kamyonet kiralık ticari araç filomuz tamamen kiralama yetki belgelidir. 8 m3 den 17 m3 panelvan araçları bireysel , kurumsal ve filo şeklinde kiralayabilirsiniz. '' Ünal Ticari Araç Kiralama , Yetkili Ticari Araç Kiralama Şirketidir''
  • Ünal Ankara Rent a car
    Ankara da Araç kiralama şirketleri içinde 1996 yılından bugüne, gerek şirketlere filo , gerekse yurt dışındaki gurbetçilere Esenboğa Havalimanında hizmet veren kurumsal firma Ünal Araç Kiralama.
Whatsapp Telefon