Ostim Araç Kiralama

Ostim Araç Kiralama

Ostim Araç Kiralama 

Unal rent a car Ankara olarak filomuzdaki tüm araçlar temizliği yapılmış ve dezenfekte edilmiş kiralık araçlardan oluşmaktadır.

Her kiralama sonrası kiradan dönen araçlar 3 aşamada temizlenir ;

1 – Araçlar uzun süre havalandırılır

2 – Araçlar özellikle çok kullanılan bölgeler uzman personel tarafından özel temizlik malzemeleri ile  detaylı temizlik yapılır.

3 – Araçlar dezenfekte edilip tekrar havalandırma işlemine alınır.

Unal Oto Kiralama Ankara şirketi filosundaki tüm kiralık araçları kendi uzman konuyla ilgili personeli tarafından temizlenir. Şirketimiz için insan sağlığı ve hayatı en birinci önceliğimizdir bu bilinçle araçlarımızın güvenliğini ve temizliğini sağlıyoruz.

Bize güvenen müşterilerimiz temiz araç kiralaması , güvenilir ve bakımlı araç kiralaması için gerek pandemi öncesi , gerek pandemi dönemi gerekse pandemi sonrası gereken hassasiyeti göstermekte kararlıyız.

Sağlıklı ve güzel günlerde de sizlere hizmet vermek dileğiyle Unal Araç Kiralama Ankara ..

Ostim Araç Kiralama Yenimahalle de hizmetinizde  Unal ostim rent a car şubesi

Unal Rent a car artık Batıkent te.

İlginizi Çekebilir
  • Oto Kiralama Ankara Havalimanı
    Ankara da oto kiralama hizmeti sunan kurumsal araç kiralama şirketi.
  • Ankara Araç Kiralama
    Ankara Araç Kiralama da UYGUN FİYAT GARANTİSİ ; kiralama fiyatlarını düzenli olarak takip ederek gerekli analizler sonucu en uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyor. Karşılaştırmalı analizlerde kiralık araçlar markalarını ve kiralama süresine göre fiyatlarını tespit ederek online kiralama sistemimizle en uygun fiyata Ankara da araç kiralamanızı sağlıyoruz.
  • Ankara Minibüs Kiralama
    Ankara Ünal minibüs kiralama 8+1 kişilik WV Caravella kiralık minibüsler , Mercedes minibüs kiralama ,17 kişilik sürücülü kiralık minibüs ve daha birçok markada yeni model araçlarla Ankara da kiralık minibüs hizmeti vermekteyiz.
  • Kiralık Oto Ankara Rent a Car
    FULL KİRALIK OTO KASKOLU Araçlar , Ankara Ünal Oto Kiralama bünyesindeki tüm kiralık araçlar Türkiye nin önde gelen sigorta şirketleri güvencesi altında Full RENT A CAR kaskoludur.
  • Yeni Kiralık Araçlar Esenboğa Oto Kiralama
    Ünal Oto Kiralama Ankara kiraya verdiği araçları devamlı yenileyerek müşterilerine her zaman yeni model araç kiralama imkanı sunmaktadır.
Whatsapp Telefon