Araç Kiralama Batıkent

Araç Kiralama Batıkent
Batıkent Araç Kiralama

Unalfilo araç kiralama Batıkent e şirket merkezini taşımış burada büyük hareket ve planlama üssünü kurmuştur. Batıkent teki araç kiralama tesisimiz yüksek sayıda aracı depolama , hazırlama ve planlama kapasitesine sahiptir. Rent a car konusunda Batıkent ve ostim bölgesinin ihtiyaçlarını karşılayacak  araç çeşitliliğine ve sayısına sahip tesis modern ve çevrecidir. 

Batıkent araba kiralama konusunda özellikle Ostim sanayi bölgesini içinde olması açısından yüksek potansiyele sahip şirketimizde ticari panelvan kamyonet kiralama , hafif ticari araç kiralama , minibüs kiralama ve binek otomobilde tüm segment te hizmet vermektedir. Bu tesisin yapımında planlanan kiralaya verilecek araçların hazırlığında üstün hijyen ve hazırlık aşamalarının tam kapasite seri şekilde hazırlanıp batıkent bölgesinde rent a car taleplerini karşılamaktır. 

Öncelikle bu bölgenin Ankara Havalimanına ulaşımının kolay olması da Unalfilo araç kiralama nın merkezini Batıkent - ostim  - yenimahalle bölgesine taşımasında büyük etkisi olmuştur. Şirketimiz  1996 yılından bu güne sektördeki yeniliklere imza atmış olup genel olarak yurtdışıdaki Türk vatandaşları , Şirketler ve proje bazlı tedarik kiralama yapmaktadır. 

Ünalfilo araç kiralama Batıkent Merkez
İlginizi Çekebilir
  • Oto Kiralama Ankara Havalimanı
    Ankara da oto kiralama hizmeti sunan kurumsal araç kiralama şirketi.
  • Ankara Araç Kiralama
    Ankara Araç Kiralama da UYGUN FİYAT GARANTİSİ ; kiralama fiyatlarını düzenli olarak takip ederek gerekli analizler sonucu en uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyor. Karşılaştırmalı analizlerde kiralık araçlar markalarını ve kiralama süresine göre fiya...
  • Ankara Minibüs Kiralama
    Ankara Ünal minibüs kiralama 8+1 kişilik WV Caravella kiralık minibüsler , Mercedes minibüs kiralama ,17 kişilik sürücülü kiralık minibüs ve daha birçok markada yeni model araçlarla Ankara da kiralık minibüs hizmeti vermekteyiz.
  • Kiralık Oto Ankara Rent a Car
    FULL KİRALIK OTO KASKOLU Araçlar , Ankara Ünal Oto Kiralama bünyesindeki tüm kiralık araçlar Türkiye nin önde gelen sigorta şirketleri güvencesi altında Full RENT A CAR kaskoludur.
  • Yeni Kiralık Araçlar Esenboğa Oto Kiralama
    Ünal Oto Kiralama Ankara kiraya verdiği araçları devamlı yenileyerek müşterilerine her zaman yeni model araç kiralama imkanı sunmaktadır.
Whatsapp Telefon